Suomilimiitti Tarjoaa Ilmaista Ensilainaa Jopa 2000€ | Borrow.fi

SuomilimiittiIkäraja: 21-70 vuotta.
Lainasumma: ilmainen ensilaina jopa 2000€!
Laina-aika: ensilaina 60 pvää!
Saat maksu- ja lyhennysvapaata.
Nosta rahaa heti tilille 24h!


Hae Suomilimiitti

Kuka voi hakea Suomilimiitti lainaa jopa 2000€?
Suomilimiitti vaatii, että hakija on 21 – 70 vuotias Suomen kansalainen, jolla on luottotiedot kunnossa, verkkopankkitunnukset, vakituinen asuinpaikka Suomessa, matkapuhelinliittymä ja sähköpostiosoite ja hän voi hakea lainaa ilman vakuuksia heti. Ensilainaajalle myönnetään ilmaista ensilainaa 10-2000€ 60 päiväksi, jonka jälkeen hän voi hakea tililuottoa jopa 2 000€. Hakija saa lainapäätöksen ja rahat tilille heti. Katso toinen hyvä tililuotto: Ekstraluotto.

Jos olet kiinnostunut lainasta ilman korkoa ja kuluja, täältä saat jopa 10 000€ ilmaiseksi jopa 6 viikoksi: Bank Norwegian Luottokortti.

Kysymys niille, joilla on Suomilimiitti kokemuksia: kuinka nopeasti Suomilimiitti pystyy maksamaan lainarahat tililleni?
Heti! Täytettyäsi lainahakemuksen Suomilimiitti verkkosivuilla, saat lainapäätöksen välittömästi ja rahat tilillesi heti, jos pankkisi on Nordea, Osuuspankit, Sampo, Aktia, Paikalliset Osuuspankit, Säästöpankit ja Handelsbanken.

Paljonko voin hakea lainaa Suomilimiitiltä?
Ensilainaajana haet ensin ilmaista ensilainaa 10-2000€ ja sitten vaikka tililuottoa jopa 2 000€ luottorajalla. Katso: Nopea Laina.

Miten voisin kokeilla itselleni sopivia kuukausieriä?
SuomilimiittiVoit klikata viereistä Lainalaskurin kuvaa, jolla saat jokaisesta lainasummasta takaisinmaksettavan kertasumman tai osamaksuerän suuruuden. Voit myös vierittää tämä sivun alalaitaan ja valita kuukausieräsi taulukosta, jonka olemme sinua varten laatineet.

Hienoa, mistä voin nyt hakea Suomilimiitin ilmaisen ensilainan heti tilille?
Suomilimiitti haetaan aina yhtiön verkkosivuilla olevaa lainanhakulomaketta käyttäen. Saat päätöksen ja rahat heti!

Suomilimiitti takaisinmaksu: paljonko saan maksuaikaa lainalleni?
Uutena asiakkaana sinulle myönnetyn ilmaisen ensilainan (ei korkoa, ei kuluja) takaisinmaksuaika on 60 päivää. Seuraava lainasi voi olla tililuotto, jonka laina-ajan voit valita väliltä 3-49 kuukautta. Voit lyhentää koko lainasumman, osamaksulla minimilyhennyksen 50 € (tai vähintään 20 % velan määrästä ) tai minkä tahansa summan näiden väliltä.

Paljonko maksan korkoa ja kuluja Suomilimiitti -lainastani?
Ilmainen ensilaina (max. 2 000€) on koroton ja kuluton, maksat takaisin vain saamasi rahat. Suomilimiitin tililuoton hakeminen ja lainatarjouksen vastaanotto ovat ilmaisia, eivätkä sido vielä mihinkään. Vasta pankkitunnuksilla hyväksymäsi lainatarjous on sitova. Hyväksytty luottoraja on ilmainen ja vasta nostamasi luotto maksaa. Nostopalkkio on 15% noston määrästä. Pienin kerralla nostettava summa on 100 € ja voit nostaa niin usein kuin haluat luottorajasi puitteissa.

Voinko käyttää Suomilimiittiä vararahastona?
Kyllä! Suomilimiitti tililuotto haetaan vain kerran, jonka jälkeen se on aina voimassa. Nostamaton osa luottorajaa on näin hyvä maksuton vararahasto.

Kun Suomilimiitti keskustelu väittää, että saan halutessani lyhennysvapaata jopa neljänä kuukautena vuodessa, onko tämä totta?
Kyllä! Tämä on keino, jolla Suomilimiitti toivoo sinun selviävän taloushaasteistasi. Lyhennysvapaan aikana et maksa lyhennystä, vaan ainoastaan koron ja kulut.

Vilkaise myös tietoja muista tililuotoista: Tililuotto.

No voinko myös saada täysin maksuvapaita kuukausia?
Kyllä! Maksuvapaat kuukaudet ovat palkinto niille, jotka ovat hoitaneet maksunsa ajallaan. He voivat saada 2 maksuvapaata kuukautta vuodessa. Silloin Suomilimiitti ei veloita mitään: ei lyhennystä, ei korkoa, ei kuluja!

Voinko nostaa lainaa myös tekstiviestillä?
Sinulla tulee olla hyväksytty lainapäätös ja oma PIN-koodi ja voit nostaa rahaa myös tekstiviestillä. Lähetä tekstiviesti numeroon 173172: SL SUMMA PIN-KOODI. ( Esim: SL 300 12346 ). Tekstiviesti on ilmainen.

Miten osaan maksaa sovitut kuukausierät?
Palvelu lähettää sinulle laskun joko paperisena tai sähköisenä, jonka mukana tulevat maksuohjeet.

Voinko maksaa sovittua enemmän ilman lisämaksua?
Kyllä! Voit milloin vaan tehdä näin ja lisäksi maksutta.

Voinko peruuttaa lainani, jos en tarvitsekkaan sitä?
Kyllä! Sinulla on Suomen lain mukaan 14 vrk aikaa peruuttaa lainasopimus. Ota selvää asiakaspalvelusta, miten teet sen.

Mikä yhtiö omistaa Suomilimiitin?
Yhtiön omistaja on J.W.-Yhtiöt Oy, joka on pitkäaikainen toimija netin pienlainamarkkinalla. Yhtiö on erikoistunut kehittämään kuluttajaystävällisiä lainoja, jotka ovat nopeita ja yksinkertaisia. Yhtiö toimii Etelä-Suomen Aluehallintoviraston toimiluvalla.

Suomilimiitti Asiakaspalvelu Yhteystiedot:

Aukioloajat: ma-pe 9-21, la-su 11-19
Sähköposti: asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi
Puhelin: 0600 30 31 31
Posti: J.W.-Yhtiöt Oy, Aleksanterinkatu 17 B,15110 Lahti
Nettisivut: Suomilimiitti.fi

Kuukausierätaulukko.
Ensilainaajat saavat lainaa 100-1.000€ ilman kuluja ja korkoa,laina-aika 60 päivää. Vanhat asiakkaat voivat valita kuukausieränsä allaolevasta taulukosta! Taulukko on laadittu ns. ”minimierä periaatteella” (voit valita myös ”tasasumma” – periaatteen), jolloin viimeinen maksuerä on todellisuudessa pienempi kuin taulukossa näkyvä kk-erä. Saat sen käyttämällä Suomilimiitin sivustolla olevaa laskuria, josta voit valita lainasi 10 € porrasruksella.

Jos lainasi tuntuvat kalliilta, lue mitä kannattaa tehdä: lainojen yhdistäminen kokemuksia.
Nopeus maksaa! Katso kuukausierän suuruus myös täältä: Freedom Rahoitus

Olisitko kiinnostunut myös näistä:

Ekstraluotto.fiEkstraluotto.fi
Zmarta.fi          Simplia.fi

Summary
Review Date
Reviewed Item
Suomilimiitti Tarjoaa Ilmaista Ensilainaa Jopa 2000€ | Borrow.fi
Author Rating
51star1star1star1star1star
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail