Ekstraluotto.fi | Ekstraluotto.fi Kokemuksia: Jopa 2 100 € Lainaa Heti Tilille!

Ekstraluotto.fiEkstraluotto.
Ikärajat: 21 – 70 vuotta.
Lainasumma: 100 – 2 100 €!
Laina-aika: 1 – 101 kuukautta.
Lainalaskuri: nopea käyttää!
Voit nostaa myös tekstarilla!
Vain nostot maksavat.
Ekstraluotto: Maksuton vararahasto!

hae Ekstraluotto

Voinko minä hakea Ekstraluotto lainaa heti tilille jopa 2 100 euroa?
Kyllä! Voit hyvin hakea Ekstraluotto.fi lainaa netistä heti tilille, jos olet 21 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on säännölliset tulot, luottotiedot kunnossa, verkkopankkitunnukset, matkapuhelinliittymä ja sähköpostiosoite. Et tarvitse takaajia etkä vakuuksia.

Saat lainapäätöksen heti ja ensimmäisen noston heti tilille palvelun aukioloaikoina. Toisen ja sitä seuraavat nostot saat heti tilille 24hrs vuorokaudessa joka päivä.

Kertokaa Ekstraluotto kokemuksia: kuinka nopeasti saan rahat tililleni?
Täytettyäsi lainahakemuksen Ekstraluotto.fi – sivustolla, saat lainapäätöksen heti. Jos olet tekemässä ensimmäistä nostoasi, saat rahat heti tilille palvelun aukioloaikoina, jos tililisi on jossain näistä pankeista: Nordea, Osuuspankit, Sampo, Aktia, Paikalliset Osuuspankit ja Säästöpankit. Kun sinulla on PIN-koodi, saat toisen ja sitä seuraavien nostojen rahat tilille heti joka päivä 24hrs. Tässä tililuotto, jolta voit hakea lisälainaa: Vivus lisälaina.

Paljonko saan Ekstraluotto.fi:ltä maksuaikaa?
Voit itse valita kumman maksutavan valitset: kuukausittaisen tasaerän vai kertamaksun. Osamaksulla maksaessasi voit valita maksuajaksi pisimmillään 101 kuukautta. Kertamaksun maksuaika on 30 päivää.

Missä voisin kokeilla itselleni sopivia kuukausieriä?
Ekstraluotto.fiVoit valita itsellesi sopivan kuukausierän joko klikkaamalla viereistä kuvaa, jolloin pääset Ekstraluotto.fi:n Lainalaskurille tai katsomalla kuukausieräsi tämä sivun alaosan taulukosta. Kuukausierä sisältää kaikki maksettaviksesi tulevat erät, eikä sen päälle tule enää mitään.

Lähetettyäsi lainahakemuksen, saat lainapäätöksen heti. Ensimmäinen nosto sinun pitää tehdä palvelun aukioloaikoina, mutta seuraavat voit nostaa PIN – koodiasi käyttäen 24hrs vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Nostoja voit tehdä myös tekstiviestillä.

Hienoa, mistä voin hakea Ekstraluotto.fi – lainan itselleni?
Hae aina hyväksytty lainapäätös yhtiön verkkosivuilla olevaa nopeaa hakulomaketta käyttäen. Saat lainapäätöksen parissa minuutissa! Tehtyäsi ensimmäisen noston palvelun aukioloaikana, voit tehdä seuraavat 24hrs vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Voinko nostaa rahaa myös tekstiviestillä?
Kyllä! Sinun on käytettävä samaa puhelinta, jonka numeron annoit rekisteröitymisen yhteydessä. Lähetä tekstiviesti PRO LAINASUMMA PIN-KOODI numeroon 173 172: PRO LAINASUMMA PIN-KOODI. Esim.: PRO 300 12356. Saat hetken kuluttua vastauksen, jonka jälkeen vahvistat viestin viestillä: PRO OK numeroon 173 172. Rahat maksetaan tilillesi palvelun aukioloaikoina (ma-pe 8:30-22, la-su 11-19) parissa minuutissa. Viestistä ei peritä ylimääräistä maksua.

Paljonko minun pitää vähintään lyhentää kuukausittain?
Jos haet markkinoiden pienintä kuukausilyhennystä, se löytyy Ekstraluotto.fi:ltä: 10% avoinna olevasta saldosta, kuitenkin vähintään 50€.

Miten maksan kuukausierät takaisin?
Ekstraluotto.fi lähettää sinulle joka kuukausierästä laskun hyvissä ajoin ennen eräpäivää. Voit valita sähköposti- tai paperilaskun. Laskussa on ohjeet, miten se suoritetaan. Valitsemastasi maksuajasta riippuen laskusi on joko kertasuorituksena koko summa tai 10% avoinna olevasta saldosta, kuitenkin aina vähintään 50€ ja enintään 400€.

Jos haluan, voinko maksaa sovittua enemmän?
Kyllä! Voit aina tehdä niin ja vieläpä ilman lisäkustannuksia.

Voinko peruuttaa lainasopimuksen, jos en tarvitsekkaan lainaa?
Kyllä! Suomen laki takaa sinulle oikeuden lainasopimuksen peruuttamiseen 14 vrk kuluessa. Ota tarkasti selvää, miten peruuttaminen on tehtävä, että se sitoo myös lainanmyöntäjää.

Voinko tietoturvallisesti vierailla Ekstraluotto.fi -verkkosivuilla?
Kyllä! Vierailijan ja Ekstraluotto.fi – sivuston välinen tietoliikenne on SSL-suojattu, joka on sama menetelmä,jota isot pankitkin käyttävät. Kaikki henkilökohtainen tieto vaatii tunnistautumisen joko pankkitunnuksilla tai omalla PIN-koodillasi, joten voit olla varma, että tietosi ovat turvassa.

Kenen omistuksessa Ekstraluotto.fi lainapalvelu on?
Ekstraluotto.fi on Suomen johtava tililuotto, jonka omistaa J.W.-Yhtiöt Oy. Jo vuodesta 2006 Ekstraluotto.fi:n tavoitteena on vastata lainanhakijoiden lainatarpeisiin yksinkertaisella ja selkeällä palvelulla, jossa kaikki maksut ovat avoinna nähtävillä. Yhtiön toimintaa valvovat Etelä-Suomen Aluehallintovirasto, Kuluttaja-asiamies ja Finanssivalvonta, joka on Suomen Pankin alainen alan regulaattori.

Ekstraluotto.fi Asiakaspalvelun yhteystiedot:

Aukioloaika: ma-su 8:00-22:00.
Puhelin: 03 3399 3602 (vain pvm)
Sähköposti: asiakaspalvelu@ekstraluotto.fi
Posti: J.W.-Yhtiöt Oy, Aleksanterinkatu 17 B, 15110 Lahti.
Netti:Ekstraluotto.fi

Ekstraluotto.fi

Esimerkkejä kuukausieristä maksettaessa osamaksulla. Voit valita lainasummasi 10€ tarkkuudella väliltä 10-2 100€.

Ekstraluotto.fi on tililuotto, mutta mikä ihme on tililuotto? Tililuotto on lainatyyppi, joka haetaan vain kerran, jonka jälkeen se on aina voimassa. Itse asiassa hakiessasi tililuottoa, et hae lainaa, vaan luottorajaa, johon asti voit nostaa lainaa. Systeemi on siis sama kuin hakiessasi luottokorttia.

Voit tehdä nostoja Ekstraluotto lainalta niin usein kuin haluat 24 hrs vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Ainoa poikkeus on ensimmäinen nosto, joka sinun pitää tehdä palvelun aukioloaikana.

Tämä on tililuoton, kuten Ekstraluotto.fi:n paras etu lainansaajalle: voit nostaa PIN-koodia käyttäen netistä tai tekstiviestillä rahaa heti tilille.

Voit lyhentää velkaasi valintasi mukaan joko kertasuorituksena kuukauden maksuajalla tai osamaksulla jopa 101 kuukauden maksuajalla. Lyhennettyäsi velkaasi alle luottorajan, voit taas nostaa luottorajaan asti ilman eri hakemusta.

Huomaa ettei nostamaton luottorajan osuus maksa mitään, se on siis mitä parhain vararahasto! Kuten huomaat, Ekstraluotto.fi, tai joku muu tililuotto, toimii kuten luottokortti, mutta kännykällä tai tietokoneella!

Tililuotoilla on useimmiten kaikkein monipuolisimmat edut kuluttajalle, joten tutustu luottoosi ennen kuin haet. paras on tietysti se, että saat 24/7/365 lainaa heti tilille Ekstraluotto.fi:ltä!

Olisitko kiinnostunut myös näistä:

Ekstraluotto.fiEkstraluotto.fi
Zmarta.fi          Simplia.fi

Summary
Review Date
Reviewed Item
Ekstraluotto.fi | Ekstraluotto.fi Kokemuksia: Jopa 2 100 € Lainaa Heti Tilille!
Author Rating
51star1star1star1star1star

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *